Loomancoaching

Ik ben in de coaching met spuien begonnen dat hielp om inzicht te krijgen over hoe hoog een en ander was opgelopen. Het traject heeft me structuur gebracht om in brokjes te werken aan mijn herstel. Het heeft me laten zien hoe ik alles heb verpersoonlijkt en mijn rol heb onderschat en me zelf overschat.

Het heeft me geholpen de pijnpunten te benoemen en de emotionele lading erop te verwerken. Ik heb het voornemen vooral de verwachtingen rondom mijn positie en die van mijn team naar de organisatie toe beter te expliciteren. Verwachting i.v.m. positionering en m.b.t. de opdrachten. Ik heb me voorgenomen meer afstand te nemen van mijn team. In zijn algemeenheid minder involved te raken en beter te luisteren naar wat ik denk goed is voor de organisatie en dat ook hardop uit te spreken

Ik ga me behoeden dat ik niet teveel in de diepte van projecten duik, geen project meer in mijn eentje ga trekken. Minder operationeel, meer strategisch. Tineke heeft me voortdurend bij de les gehouden en er voor gezorgd dat ik niet kon weg bewegen van de knelpunten en emoties. De bijeenkomsten waren to the point en hadden elke keer een hoog rendement. Ik heb me zeer veilig gevoeld.