Loomancoaching

Tineke weet goed de kern te formuleren, no nonsense. Ze is sterk in de analyse, zonder therpaeutisch te worden. Goed met professionals en senior management.

Ze zorgt en bewaakt, als een goed luisterende procesbegeleider, dat je van elkaar leert.

Waar ik aanvakelijk dacht" is dit wel echt nodig," is dit traject zeker nuttig en nodig geweest.

Ze weet goed een beeld terug te geven wat jouw functionele en disfunctionele apsecten in handelen zijn en waar je ontwikkeling ligt.

Flexibel en altijd ruimte voor tussendoor contact.

Terugkijkend kwam ik er achter dat sommige aspecten daadwerkelijk verbeterd zijn en andere gewoon bij mij horen. Interessante conclusie vond ik.

Tineke is iemand bij wie ik me snel op mijn gemak voelde. Ze zorgt er voor dat je samen en vaak wetenschappelijk onderbouwd, tot een nieuw inzicht komt.

Ik heb er veel aan gehad. Alhoevel in de eerste paar sessies had ik niet per se het gevoel dat ik verder kwam. Misschien omdat ik zo resutlaatgericht ben. In retrospectief veranderd er dan toch iets.

“Ik wil weer lekker in mijn vel zitten. Ik voel nu druk, ook fysiek. Ik ben er achter gekomen dat er taken zijn die niet bij mij passen. Ik voel me verantwoordelijk daarvoor maar weet niet hoe ik er boven moet gaan staan. Teveel tegelijk en uiteindelijk voor mijn gevoel te weinig realiseren.

De coaching heeft mij geleerd om dichter bij mijzelf te blijven en daarbij in bepaalde cruciale situaties, op een rustige en weloverwogen wijze ratio en emotie tegen elkaar af te wegen. Los van de impulsiviteit en de ‘eeuwige’ dienstbaarheid. Tineke is professioneel en zakelijk in haar benadering. Niets zweverigs!

Ik wilde sterk zijn en het lukte niet meer. Ik kon niet meer een verbinding leggen tussen mijn authenticiteit en mijn ambitie. Ik wilde weer effectief kunnen functioneren en mijzelf blijven ontwikkelen.

Na de coaching dring ik mijn beeld niet meer op aan anderen, als de ander het zo wil, dan is dat een keuze. Ik kijk veel bewuster naar wat ik doe en hoe het wordt ontvangen door
de medewerkers; Hen meer zelf laten afwikkelen en het niet overnemen. Iets moet goed voelen in plaats van dat het rationeel moet!
Ik ben duidelijker in mijn wil en gebruik geen verkleinwoordjes meer of doe niet meer te lief.